Sunday, April 26, 2009

KEM BESTARI SOLAT 2009 FASA 2

24-25/4/2009 - (JUMAAT - SABTU)
Alhamdulillah, pihak unit j-QAF SK Kedawang telah berjaya merancang serta melaksanakan kesinambungan program Kem Bestari Solat bagi tahun ini untuk kali yang kedua. Penglibatan fasilitator, rakan j-QAF serta peserta amat baik walaupun di kedua-dua hari program hujan turun dengan lebatnya, ini tidak merencatkan kem kerana hampir keseluruhan kem ini dijalankan di lokasi berbumbung. 
Penelitian sepanjang kem menunjukkan ada beberapa aspek yang perlu diambil perhatian oleh jawatankuasa kem pada masa akan datang iaitu berkaitan kehadiran peserta yang kurang memuaskan, selain itu pihak jawatankuasa kem juga perlu memperbaiki aspek penilaian peserta seperti borang penilaian mestilah berlainan warna untuk memudahkan pengasingan peserta mengikut aliran tahun.
Keseluruhannya kem fasa ke 2 ini telah mencapai objektif yang telah digariskan. Penumpuan latih tubi secara intensif sedikit menampakkan impak yang positif yang pastinya akan diteruskan pada fasa yang seterusnya. Terima kasih kepada semua yang terlibat menjayakan kem fasa ke 2 ini, terutama tuan guru besar yang sudi meluangkan masa memantau perjalanan kem ini. Terima kasih semua..

KEINSAFAN...